Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Милен Цветков показа снимки с бебето

отпечатай новината

18.09.2012 13:00 | Видян 2705 пъти

Милен Цветков показа снимки с бебето

Милен Цветков показа сина си и се похвали, че малкият расте като истински шампион. Боян наддавал стабилно и се хранел по 10 пъти на ден. Снимка на сладкото бебе, което е заформило големи бузи, водещият пусна в личната си страница в интернет. Под нея Милен коментира, че синът му е истинско ангелче и от сега бил много послушен.

Близки на Цветков пък се надпреварват да го поздравяват и пожелават щастие на бебето. Мнозина отбелязват, че Боян направо е одрал кожата на татко си и взел очите, челото, носа и дори устните му. Самият Милен обаче намира, че детето прилича повече на майка си Ивета. Половинката на водещия била майка за пример и въпреки младостта си се грижела отлично за бебето. Тя била твърдо решена да кърми сина си колкото може по-дълго и се радва, че има достатъчно мляко, за да задоволява непрестанния апетит на Боян. Дните й обаче минавали предимно в хранене на бебето, защото то сучело почти през половин час. Иначе мъникът бил много кротък, спял добре и не превръщал нощите на майка си и татко си в кошмар. За разлика от повечето млади бащи, Милен не страдал от безсъние и през деня има достатъчно сили да работи и да се радва на сина си.

Пръв помощник на Ивета в грижите около Боян пък била майка й. Засега тя е и единственият роднина, който гостува на мъничето. Съвсем скоро обаче половинката на Милен ще прави погача на бебето и ще го представи на близките си според обичая.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !