ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Памела: Багата ще спечели ВИП Брадър

отпечатай новината

19.09.2012 14:00 | Видян 2890 пъти

Памела: Багата ще спечели ВИП Брадър

Памела Андерсън разкри в предаването „На Кафе“ в Нова ТВ, че най- вероятният победител в ВИП Брадър е спортистът Благой Иванов – Багата. „С някои се сближих повече от други. Харесва ми момчето с дългата коса, не му помня името. Има си мнение за всичко и собствен подход, не върви с общото мнение. Харесва ми момичето с късата коса. С нея си говоря за култура и политика. Багата е тих и симпатичен, не се опитва да се бърка в на хората нещата, той ще спечели“, поясни тя.

„Харесвам и жената с късата черна коса (Кристина Патрашкова – б.р). С нея си говорихме за България, за културния живот за политика, много е забавна“. Кристина вече успя да подкупи Памела като й подари своята огърлица.

Тя разкри как поддържа перфектните си форми – „Не ям много храната, тя не е толкова важна. Танцувам, ходя на пилатес, като по-млада правех гимнастика, играех волейбол, бях много атлетична“. Изискванията й са били свързани предимно с храната. „Помолих само за вегетарианска храна, кафе, чай, препечени филийки. Това е нещо, без което не мога. Вегетарианка съм, но си слагам малко мляко в кафето, защото не използвам животински храни“, каза Памела .

Памела призна още защо се е включила в благотворителни каузи като борбата със СПИН и хепатит. Тя разкри, че е носител на хепатит С. Заразена е след като с бившия й приятел са ползвали една и също игла за татуировки.

За да демонстрира гостоприемство и да я въведе малко в българската култура, Гала я изненада с двама танцьори от ансамбъл Чинари. Те показаха на Памела как се танцува ръченица, а тя с охота потропа в високите си токчета.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !