Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Блатечки издържа Калин Врачански и Яна Маринова

отпечатай новината

19.09.2012 17:15 | Видян 1959 пъти | Гласували 2

Блатечки издържа Калин Врачански и Яна Маринова

Aсен Блатечки се оказа спасителен пристан за колегите си от "Стъклен дом" след края на сериала. Звездите от поредицата Калин Врачански и Яна Маринова останаха без работа и нямат нови проекти, с които да се издържат. Те вече изцяло разчитат на постановките, с които ги урежда колегата им.

Блатечки пък е същинска фурия в театъра и в последната година режисира няколко спектакъла, които менажира успешно. С тях той обикаля цяла България и успява да изкара добри пари не само за себе си, но и за колегите си от хитовия сериал на Би Ти Ви. Според запознати хонорарите не са големи и варират около 200 лв. на спектакъл, но те били доволни и на това. Напоследък Блатечки , Врачански и сексапилната Яна били по-сплотени от всякога, именно защото им се налага да оцеляват заедно в кризисната ситуация.

Близката си дружба тримата показаха преди ден и в Пловдив, където гостуваха с една от постановките си. Под тепетата Блатечки не пропусна да се оплаче, че му е много трудно сам да е актьор, и мениджър, и режисьор на спектаклите.

"Много талантливи колеги изгоряха в професията си заради телевизията, тъй като създават един много силен образ там и после хората не искат да ги гледат в друг", каза Блатечки .

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !