Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Алисия: Венета Райкова е подмазвачка!

отпечатай новината

26.09.2012 13:15 | Видян 4611 пъти | Гласували 2

Алисия: Венета Райкова е подмазвачка!

Aлисия се вбеси, че Венета подкрепи съперницата й и я представи като единствената значима жена в живота на Валери Божинов .

"Не мога да я нарека журналист, защото тя не постъпва етично и професионално. Всички зрители станаха свидетели по колко елементарен начин Венета се подмазва на гостите си и в тяхно присъствие изсипа купища жлъч срещу мен, без да ме е търсила за коментар", защити се Алисия .

Певицата сподели още, че без да е имала някога каквито и да е пререкания с водещата, тя е станала жертвата на интригите й, пише Всеки ден.

"Според мен Валери е изневерявал много на Алисия, но тя е била с него заради парите му", с махленския си клюкарски стил Райкова коментира в ефир отношенията между футболиста и чалгаджийката.

Направи впечатление, че дори Николета Лозанова не се върза на интригантските номера на Райкова . "Между мен и Алисия всичко е приключило. Вече сме семейни, имаме деца, искам тези неща да останат в миналото. Признавам си, че в началото бях по-заядлива с нея, но това е грешка на младостта ми. Днес дори бих била приятелка с нея, защо, не?", сподели сякаш помъдрялата след раждането съпруга на Валери Божинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !