Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Снимат порно в къщата на Катето Евро

отпечатай новината

02.10.2012 15:00 | Видян 3817 пъти

Снимат порно в къщата на Катето Евро

В къщата на актрисата Катето Евро e сниман порнофилм, научи "България Днес".

Точно преди една година в убежището на звездата от филма "Оркестър без име" са заснети пикантни хард сцени с родни актьори. Още по-интересно е, че режисьор на скандалната лента е синът на музиканта Данчо Карaджов - Даниел.

34-годишният мъж имал амбицията да създаде Втория порнофилм у нас, който дори да представи пред широката публика. Лентата обаче претърпяла провал. Снимките, заснети в къщата на Катето Евро , не предизвикали интерес на нито един продуцент в розовия бранш.

Арената на снимките не е избрана случайно. Домът на Катето Евро отдавна е известен в арт средите с нестандартния си интериор, който актрисата сама е създала. Точно поради тази причина Даниел помолил Катя за услуга срещу съответното заплащане.

Двамата предварително се наговорили как да стане нагорещяването на "артистите" в дома на актрисата. И решили - понеже Катя била добра готвачка, ще приготви кекс, пълен с
афродизиаци от най-обиковени подправки до истински такива от сексшоповете. Идеята била след консумация на сладкиша на човек да му се прииска да прави секс. Именно след десерта влизала в употреба и камерата на Караджов-син. Разкрепостените момчета и момичета без задръжки се захванали за работа, разказва младок от разюзданата компания на Караджов. След края на секспиршеството лентата се прожектирала пред всички и те получавали по някой лев от създателя.

"Глупости разни, не ме занимавайте с простотии", сподели Катя Евро пред "България Днес",
запитана дали е вярно, че къщата й е ставала арена за порноснимки.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !