Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вихра за Венета: Превърнала се е в “гражданка” от Попово!

отпечатай новината

04.10.2012 09:45 | Видян 4460 пъти | Гласували 1

Вихра за Венета: Превърнала се е в “гражданка” от Попово!

Екс половинката на Иван Христов скочи срещу Венета Райкова . Повод за изригването й бе последният епизод на “Горещо”. Райкова посвети рубриката си “Възход и попадение” именно на Вихра.

В предаването Вихра е обрисувана като “родена под жаркото слънце на Харманли” кариеристка. Според водещата на “Горещо” “отчаяната съпруга” използвала мъжете като трамплин за кариерата си. В коментарите си зад кадър Райкова акцентира много пъти върху провинциалния манталитет на Вихра и откровената пошлост, с която разпространяваше семейните си драми наляво и надясно.

Изгонената от ТВ 7 водеща не остана длъжна и изригна на стената си във Фейсбук: “Когато вече си се изчерпал, изхабил и преекспонирал в телевизионния ефир, вършиш глупости :))))))))! Безсилието те изражда и те превръща в това, в което се е превърнала "гражданката"от Попово :)))))))))))!”

Приятели и почитатели на Вихра се включват към оплюването с коментари от сорта на: “Венета ли?! Тази наистина ми падна в очите след последното си предаване... Хич не и обръщай внимание!”, “Че кой я гледа?”, “Какво може да очакваш от една интригантка в жълто предаване?” и т.п.

Самата бивша половинка на Иван налива масло в огъна срещу новата си врагиня: “Не бих могла да хвана Венета за косата, та нали екстеншънът ще падне. Все пак съм дама и уважавам дамите! Момичето е амбициозно, бори се и от Попово не е лесно да тръгнеш. Желая й успех!”, подиграва се с ТВ миньнончето тя.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !