30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Вихра: Патрашкова прилича на проф. Вучков

отпечатай новината

08.10.2012 11:45 | Видян 4445 пъти | Гласували 2

Вихра: Патрашкова прилича на проф. Вучков

Бившата жена на Иван Христов - Вихра, сравни журналистката Кристина Патрашкова с проф. Юлиян Вучков.

"Установих поразителна прилика между проф.Вучков и Кристина. Но не ме разбирайте погрешно. Не искам да обиждам професора. Той е хубав мъж, но за да разсее съмнението, че прилича на на него, нека Патрашкова се съблече гола - да видим мъж ли е, или жена", пише хапливо бившата отчаяна съпруга на продуцента Иван Христов.

Повод за думите на прясно разведената Вихра са коментарите на журналистката, че водещата на "Споделено с Вихра" сама е виновна за това, че Иван я е оставил. "Причината вероятно се корени в самата Вихра. Да се сърди сама на себе си", сподели тогава в предаването на Нова тв журналистката Патрашкова. "Разголването на Кристина е страхотна идея. И без това рядко й виждам лицето заради постоянното носене на очила. Ако се покаже по бикини пък, ще обере точките", веднага захапаха форумците предложението на Вихра към "ВИП Брадър" да покаже Патрашкова по бански.

"Каквот толкова - Златка и Аксиния вече се съблякоха няколко пъти. Нищо че в сравнение с тях тя едва ли има какво да покаже", споделят фейсбук приятелите на бившата водеща Вихра Петрова.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !