Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Защо Юлиян е прокуден от световните опери?

отпечатай новината

11.10.2012 17:30 | Видян 6327 пъти

Защо Юлиян е прокуден от световните опери?

Супер 19' разкри голямата тайна на Юлиян Константинов. "Има някаква голяма мистификация около Юлиян Константинов, някаква дълбоко пазена негова тайна, която се опитва безуспешно да скрие.

И тя е свързана с рязкото скъсване на неговата кариера в операта. Два пъти даде различни обяснения – веднъж семейни причини, втори път – моденизацията на това изкуство. Не му вярвам", разказва първата излязла от къщата на ВИП Брадър Соня Колтуклиева.

В записите от предаването Юлиян се подигра с познанията на Соня за операта, но истината е, че тя е съквартирантката с най-много посещения на такива спектакли.

Причината е, че съпругът й е голям меломан, а когато са в Лондон не пропускат хитовете на Ковънт гардън. Именно този оперен театър Юлиян посочва като свой любим на света и като мястото, където се е чувствал най-добре.

Соня и съпругът й Стефан – бившият главен редактор на вестник Пари, са сред близките

приятели на великата Гена Димитрова, даже й гостуват в Монте Карло

Така попадат сред малкото, на които е оказвана подобна чест. Апропо, брадърката и легенпдарната българска оперна прима делят обща страст – астрологията. Обществена тайна е, че в сърцето на Гена в последните години на живота й хороскопите и звездните предсказания изместват операта.

„Познавам доста оперни певци и от тях зная любимата им професионална максима: не се пее с глас – той се пази, защото е основният капитал. Пее се с лихвите”, разказва Соня.
Дали Юлиан – този грамаден мъж, не се е превърнал в лесно плачлив и интригантски настроен звезделин, какъвто го виждаме в къщата, понеже по някаква причина не е опазил основния си капитал?

В момента той е на 46. Интересно е, че в навечерието на своята 40-годишнина, по собствените му думи той къса с операта.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !