Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Де Ниро и Траволта на печени чушки и шопска салата при Бойко с Вежди

отпечатай новината

11.10.2012 17:48 | Видян 2108 пъти | Гласували 1

Де Ниро и Траволта на печени чушки и шопска салата при Бойко с Вежди

Министърът на културата Вежди Рашидов почти бе в главна роля по време на работната вечеря с холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта , дадена от министър-председателя Бойко Борисов късно снощи.

Припомняме, че киновеличията пристигнаха във сряда за заснемането на две сцени от американската продукция Сезон за убийства в киноцентъра Бояна.

Разговорите започнаха не по темата кино, защото Робърт де Ниро и Траволта вече много добре знаеха, че Вежди Рашидов е известен скулптор.

Тъй като и родителите на Робърт де Ниро са художници, големият холивудски актьор показа на Вежди снимки на скулптури на баща си. Министърът на културата подари на Де Ниро документалния филм Вежди, дело на режисьора Васил Минчев.

Рашидов изрази надежда, че за краткия престой в страната ни легендите са я харесали и ще се върнат за по-дълго време с нови проекти, в които да участват много български професионалисти.

Двамата холивудски актьори опитаха традиционни български печени чушки, вариант на шопска салата, както и избрана селекция български вина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !