Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Радина и Луиза се хванаха за косите

отпечатай новината

16.10.2012 10:30 | Видян 3211 пъти

Радина и Луиза се хванаха за косите

Актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова, които добиха популярност с участието си в сериала Стъклен дом, бяха неразделни приятелки. След края на снимките на поредицата младите тв звезди дори се изявяваха на обща театрална сцена, пише новият брой на Супер 19'.

Луиза призна, че най-много обича да спи и да яде, а Радина , че е работохоличка, но любовта е на първо място при нея . В тв интервю  те се определиха като пораснали, променени и щастливо влюбени.

С днешна дата обаче нещата хич не стоят по този начин, твърдят клюкари от арт средите. Известно е, че още през юли моделката и актриса Луиза Григорова се появи публично с новото си гадже, който за изненада на мнозина се оказа бивш годеник на най-добрата й приятелка и колежка Радина Кърджилова.

Луиза и новата й тръпка Стефан, известен още като Wosh MC не преставаха цяло лято да  демонстрират публично чувствата си един към друг.

По морските барове двамата редовно се награбваха  и целуваха без свян от зяпачите и пред смаяните погледи на клюкарите.

Именно в черноморското селo Лозенец се разиграла и грозната гледка, за която разправят агенти на Супер 19'. Малко след полунощ в претъпкан клуб край морето на две съседни маси се засекли Радина с новото си гадже Деян Донков и Луиза с рапъра Wosh MC.

Между компаниите веднага прехвърчали искри, а двете доскорошни дружки шумно се обсъждали. Деян се опитал да потуши огъня, като придърпал Радина и я помолил да не коментира бившия си и новата му изгора.

Сияна от Стъклен дом обаче не го послушала и дори в яда си му зашлевила шамар. Веднага след панаира двамата напуснали дискотеката, а Луиза останала истински доволна от факта, че екс-дружката й се изложила пред всички.

Всъщност хора от компанията им разправят, че и двете двойки доста прекалявали с алкохола. Тв звезди редовно си спретвали купони до ранни зори, които завършвали с обичайните скандали.

В момента Луиза и новото й гадже не прекарват много време заедно, защото актрисата има тежки репетиции на сцената на Варненския театър, където участва в пиесата Вуйчо Ваньо на Чехов.

А Wosh MC работи по подготовката на новия си албум. Вече е в ефир и дебютното му парче, като част от формацията The Top Stoppers.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !