Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виолета хвърлена от кон

отпечатай новината

18.07.2008 14:22 | Видян 4492 пъти

Виолета хвърлена от кон

Изпепеляващата изпълнителка от каталога на Diapason Records Виолета претърпя опасен инцидент по време на снимките на последния си видеоклип. Красавицата бе хвърлена от коня, който участва във видеото.

Скоро Виолета получи като подарък хитова песен на гръцкия композитор Кириакос Пападополус. Още тогава чаровницата се зарече да включи това парче с предизвикателното заглавие „Сърцето ми вземи” в дебютния си албум и да го клипира.

Клипът е вече факт, но по време на снимките талантливата изпълнителка претърпяла опасен инцидент. Във видеото участвала красива кобила, която Виолета трябвало да язди. В началото всичко започнало добре, но в един момент животното станало неспокойно. Виолета се опитала да го овладее, ала буйната кобила я хвърлила от гърба си. Целият екип бил много загрижен за състоянието на певицата. Тя обаче се изправила и отново се качила на гърба на коня, за да довършат снимките.

„Не мога да кажа, че не ме беше страх втория път, когато трябваше да яздя коня. Не бях тежко ранена от падането, но определено имаше психологическа бариера. Аз обаче не се отказах. Много държа на тази песен и на клипа към нея.” – сподели Виолета.

Въпреки неприятния инцидент, клипът бил завършен и резултатът си заслужава. Видеото е със сюжет и визия, наподобяващи древна приказка на Шехеразада. А самата Виолета удивително напомня на обаятелната разказвачка на приказки  от 1001 нощ.

В клипа  на очарователната певица партнира чернокож младеж и две изкусителни танцьорки. Кадрите са наистина вълшебни и завладяващи. Носят настроението на топла лятна вечер и екзотиката на Ориента.

Видеото е заснето в Слънчев бряг. Режисьор и оператор на лентата са  Румен Атанасов и Лъчо Костов. А за перфектната визия на Виолета се погрижиха Силвия Стойчева – грим, Стайко – коса и Теди Велинова –стайлинг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !