Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Изгориха оная работа на Леонардо ди Каприо

отпечатай новината

17.10.2012 17:00 | Видян 2543 пъти

Изгориха оная работа на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо изгори гениталиите си по време на снимки в еротична сцена от новия филм на Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт".

Той си разменял интимни ласки с три голи мацки на легло, но по време на любовната игра се отпуснал небрежно върху черна скамейка от мрамор, намираща се до него.

Поставката обаче се оказала по-топла от печка заради няколкото филмови прожектора, които светели отгоре й с часове, пише Всеки ден.


Медицинската сестра, която задължително присъствала на снимките, веднага се спуснала към пищящия от болка Леонардо и обилно намазала гениталиите му с крем с алое вера. Мазилото подействало и актьорът се върнал на снимачната площадка, където го чакали голите момичета.

Във "Вълкът от Уолстрийт" участват доста леки момичета, напомнят журналистите. Леонардо и колегата му Матю Макхонъхи вече заснеха сцена с голи стриптизьорки, които дълго прегръщаха звездата от "Титаник".

Еротични неприятности има и бившият кечист и телевизионна звезда Хълк Хоган. След като в началото на октомври в интернет изтече запис на негово порно, в което той си разменя ласки с най-добрата приятелка на жена си, актьорът започна съдебна битка с клюкарския сайт, който пусна филмчето. Хоган иска 100 милиона долара заради нанесени морални щети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !