Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

30 бона струва спалнята на Лили

отпечатай новината

22.10.2012 14:15 | Видян 3790 пъти

30 бона струва спалнята на Лили

Всяка нощ певицата потъва в разкош от възглавнички с ресни, дантелки и покривки в бяло и златно. Таблата на леглото й е богато украсена с барокови елементи в стила на френския кралски двор. Според запознати цената на кревата е над 30 000 лева. В него обаче примата на естрадата си лягала сама. Това било любимото кътче в дома й, но винаги оставала там с книга в ръка. От сън пък ставала  в 1,30 часа по обяд, будела се с часовник. Само така можела да поддържа гласа си  във форма, разказа Лили в интервю, излъчено по Би Ти Ви.

Срещу леглото й се кипри бяла тоалетка, обсипана с орнаменти. Над този мебел виси огледало в същия разточителен стил, а от двете му страни в позлатени рамки са окачени снимки. На едната от тях се виждат родителите на Лили . "Всички казват, че приличам на баща си", каза тя. И обясни, че в началото той не е бил съгласен с кариерата й на певица, но после започнал да се гордее с нея.

Цялото жилище на Лили Иванова е решено в богатия стил на барока, характерен за аристократите в Германия, Австрия и Франция. Запознати обаче твърдят, че за обзавеждането не е дала пукната стотинка. Съгласила се да стане рекламно лице на известна мебелна фирма, тя пък от своя страна подредила безплатно дома й. След като всичко било готово, Лили решила, че нещо й липсва. "Може ли още една възглавничка?", попитала скромно тя. И посочила точно коя е избрала.

На входната врата я посреща неин портрет, до който е написана мисълта на Микеланджело „Който се мисли за гений, неминуемо се превръща в такъв". По думите й художникът е непознат за нея. Преди години идвал нощем и рисувал. В дневната й скринът е в цвят сребърно, с окачено над него огледало, а столовете са тапицирани в материи в златисти цветове. Много огледала има и в гримьорната, за която е отделена специална стая в жилището. Там са подредени десетки шишенца и флакони фон дьо тен, пудри, сенки за очи, червила и парфюми. А по стените висят детски рисунки в рамки. "Те са ми подарявани през годините. Тук са, защото детската душа е най-чиста", обясни примата на българската естрада. Тя се гримирала сама, през деня носела съвсем малко фон дьо тен, но за изяви предпочитала да се разкрасява при Професионални гримьори.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !