Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бони пита: Мариана, циганка ли си или джуревка?

отпечатай новината

24.10.2012 19:00 | Видян 14639 пъти | Гласували 2

Бони пита: Мариана, циганка ли си или джуревка?

Циганка ли е Мариана Попова или джуревка? Това е един от най-вълнуващите въпроси около участието на гласовитата певица в четвъртия набор на ВИП Брадър. За незапознатите уточняваме, че разлика от циганките, джуревките са смес от ромски и български родител. За такава навремето заподозряха и друга известна певица, но от фолка – Анелия. Не може да се отрече, че Марианчето има много повече черти на малцинствата по физиономията си, особено, когато е без маска и без грим. Така й тръгна й званието Цигануша, с което вече я окичиха светските хора.

Специфичната физиономия на попизпълнителката винаги е правила впечатление на хората и на президентите. Голямото разкритие обаче беше направено от Бони, което й навлече омразата на пушещия дует Попова – Патрашкова в къщата на ВИП Брадър и номинация от техния сподвижник – синята птичка Никол.

Оказва се, че в жилите на Марианка, както обича да се нарича иначе въз мрачната брюнетка, течала и ромска кръв. Въпреки, че смуглата дама досега упорито отричаше това, Бони я разконспирира. Чалгаджийката я заразпитва за нейния произход и защо е толкова мургава. Така хъка-мъка, поп дивата, описваната в медиите като любовница или поне фаворитка на бившия президент, си призна че майка ѝ е от Ямболската циганска махала, а баща ѝ от София.

Виждалите родителката на снимка също са на мнение, че тя напомня на потомка на древните индийци. Все пак София е градът, където има не една, не две и не три, а точно 33 цигански махали. Според други източници обаче жената си е чиста българка.

Мариана отрича упорито в кръвта й да има какъвто и да било примес на ромска кръв, но си става ясно от външния й вид, че или е здраво заблудена или яко лъже.

Впрочем какъвто й да е произходът на певицата, тя няма от какво да се срамува, защото е една от най-оборотните в страната ни и най-обичаната изпълнителка по нощните фънк клубове, писаха жълтите медии. Пък и сравнена с Бони и Златка например, тя е доста по-грамотна.

Плямпа даже на английски език. По-интересно е друго: защо баш прислужническата дъщеря първа поиска прислуга в тв къщата?

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !