Димитър Рачков търси най-артистичните...

Димитър Рачков е новият водещ на атрактивното музикално...

Кейт Мидълтън се връща към...

Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като...

Коце Ламята за кокаина: Видели са ме да го хвърлям, но не е мой!

отпечатай новината

28.10.2012 08:13 | Видян 7404 пъти

Коце Ламята за кокаина: Видели са ме да го хвърлям, но не е мой!

Бившият пандизчия, любовник на Азис и дилър на елита Коце Ламята най-спокойно заяви в “Карбовски: Директно”, че нямал нищо общо с кокаина, заради който бе задържан на 17 октомври. С вид на невинно агънце той обясни, че нямал нищо общо с дрогата, въпреки че полицаите са го видели да я изхвърля секунди преди ареста.Коце потвърди за пандизчийския си период преди 8 години, когато лежал за магистрален грабеж. Той влиза в затвора през 1996 г. “Не се гордея с тази част от живота си. Не исках обаче един ден да живея с една смешна пенсия. Работил съм много неща и не ме е страх от работата. А в тази държава трябва да се научат, че хората като работят, трябва да им се заплаща трудът”, заяви Ламята.

“Движех се в такива среди. Прокопи Културиста ми беше приятел тогава. Може би тогава стана някаква интрига и затова ме вкараха в затвора”, каза Коце, с което отново потвърди изнесената първо в БЛИЦ информация, че е бил в “бизнесотношения” с фактора от бандата на “Наглите”.

Карбовски предпочете да не притиска госта си с неудобни въпроси и завъртя разговора около любимите си теми – секс и извращения.  Попитан дали е имал полово сношение с Азис или всичко е само пиар, Ламята отговори: “Може да сме правили или не, нека си остане само за нас”.

Той каза, че намира нищо лошо в тази връзка, но не скри, че е разочарован от Азис, който бил доминиращ и се опитвал да го потиска. “Абе, лоша жена – канили роми, както казват на цигански”, отсъди Коце и добави: “Казват общи приятели, че още тъгува за мен. Не ми се вярва, но може и така да е”.

Коце призна, че е бисексуален, но връзките му с мъже били, “когато бил млад”, а сега си падал по жени. “Трябва да обичаме всякакви хора – и мъже, и жени. Като гушнеш един мъж, не значи, че трябва да си правите деца”, заяви Коце Ламята.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !