Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рязаха отзад сина на Тони Стораро

отпечатай новината

04.11.2012 10:15 | Видян 4526 пъти

Рязаха отзад сина на Тони Стораро

Синът на Тони Стораро - Фикрет, е опериран от киста на опашката вчера във ВМА. Благодаря на лекарите от болницата, обърна се към медиците от екрана на bTV фолкпевецът.

 Само ден след операцията Фикрет, който учи в музикалното училище "Любомир Пипков", се появи на тв изява с баща си. Фикрет се прочу покрай олимпиадата в Лондон, след като бе избран заедно с още 4 българчета да пее на откриването. 

В хора, събран от цял свят, пяха общо 100 деца. Талантът на Фикрет е съчетан и с натиск от страна на баща му, който е с амбицията да научи отрочето си на занаят. Упражненията на пиано вкъщи дори подлудили съседите. Писна им от нас и ни звънят в малките часове заради шума, признава Тони, известен още и като властелинът на нощния живот. 

Именитият баща натиска сина си да пее и гръцко, и попфолк и българска народна музика. Фикрет пък признава, че слуша всякаква музика. Двамата планират да направят дует. Пленена от песните на сина си майката на Фикрет изтърсила: Са не съм те правила от някой негър, че така пееш!

Българинът обича всякаква музика, никъде няма такава държава - да се слуша и сръбско, и гръцко, и турско, казва Стораро.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !