Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бони: За Жоро Илиев и другите мъже

отпечатай новината

26.09.2012 11:15 | Видян 18374 пъти | Гласували 1

Бони:  За Жоро Илиев и другите мъже

"Две неща не исках да ми се случват в живота – РЕВНИВ и женен мъж, но и двете ме споходиха", изповядва се Бони. Най-колоритната брадърка изглежда веселячка, сякаш усмивката е залепнала на лицето й. Ала животът често й е поднасял горчиви хапове. Особено пък любовта...

Вестник Супер 19' разкрива в новия си брой необикновени факти от историята на най-колоритната участничка във ВИП Брадър. Бони беше една от любимите певици на Жоро Илиев, става ясно от статията в седмичника. Нo за разлика от посестримата си Софи Маринова, за Главния мургавелката била много повече.

Той е спал с не една и две звезди. Но сигурно 1% от тях са имали честта да се повъргалят в неговото собствено легло в дома на загиналия от куршум на наемен убиец император на ВИС.

Жоро поканил Бони в дома си в тузарското затворено селище Маунтин Вю в полите на Витоша. Двамата изкарали страстна нощ. На другата сутрин Жоро бил шашнат да я завари не къде да е, а в дрешника на съпругата си Мая Илиева. Подносила нейни тоалети и се гледала втренчено в огледалото. Тогава босът запитал певицата смаян: „Какво си мислиш, че правиш”. А тя му отвърнала: „Ами искам да видя с какво толкова ме превъзхожда тази жена”.
Историята се разказва като легенда сред каймака на обществото.

В светските среди не нашега описваха и версия, според която е възможно детето на Бони да е от Жоро Илиев. Главния е бил подозиран като възможен, но недоказан баща и на наследниците на

Кали и Кати –  звезди, които му бяха близки. Но не колкото огнената Бони

Истината обаче е съвсем различна, разказват приятели на певицата. Видинският ромски барон Михаил, по-известен като Мечи е бащата на 8-годишната дъщеричка на Бони-Михаела. Той е семеен, с деца и така и не се разделя с жена си. Но въпреки че щедро финансира кариерата на любимата си, тази връзка има своя логичен край. Двамата с фолкаджийката изживяват пламенна любов.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !