Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Владо Карамазов се жени

отпечатай новината

05.11.2012 17:15 | Видян 2984 пъти

Владо Карамазов се жени

Звучи невероятно, но е факт, един от най-заклетите ергени в държавата Владо Карамазов , е на път съвсем скоро да впрегне брачния хомот на врата си.
 
Mакар че години наред актьорът дори е набеждаван за гей, сега се оказва, че той е намерил жената на живота си, научи Всеки ден.

Въпросната дама се казва Мария и се занимава с гмуркане и подводна фотография. Именно този вид екстремно занимание сближил секссимвола от Народния театър с Мария и го накарал да се влюби в нея.

Двамата се срещнали на участие в предаване за леководолази и там се познали като сродни души.

Интимните им отношения били с давност от една година, а миналото лято влюбените изкарали незабравима романтична ваканция на Сейшелите, където се гмуркали на воля, необезпокоявани от любопитни погледи, както в България.

Близки до актьора издават, че нежната му половинка му е кака с цели осем години. Карамазов обаче не се вълнувал от това и бил категоричен, че Мария покрива всичките му критерии за партньор.

Напоследък двамата наистина започнали да правят сериозни планове за  създаване на семейство,  а театралният секссимвол дори споделял, че все по-често се замисля за дете,  вдъхновен от грижите покрай невръстния си племенник, син на брат му.

 

източник: Всеки ден

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !