Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Славата на Къци в 8 кадъра

отпечатай новината

06.11.2012 14:15 | Видян 6928 пъти | Гласували 1

Славата на Къци в 8 кадъра

Комсомолската жилка, която много съквартиранти във ВИП Брадър доловиха в поведението на културно – масовика Къци си личи най-много в този заветен кадър (снимка 1). В периода, когато беше на върха на славата, водещият и няколко момичета на късмета са тръгнали на нещо като ленински съботник с гребла и лопати.

Млад и зелен, с естествен цвят на косата – къци Вапцаров по времето, когато беше във вихъра на танца в шоубизнеса у нас – през 90-те години (снимка 2).

В първото семейно гнездо, още преди построяването на причудливата му къща с вита стълба в Драгалевци, облегнат на своята житейска и бизнес опора – неговата съпруга, която пишеше задачки-закачки за тв викторините на Къци и управляваше фирмата му (снимка 3).

Член на жури на Мис България 99 с Жени Калканджиева и Богдан Томов (снимка 4).

Къци позира с прословутото Колело на късмета, което го направи известен и прилично богат – вече сме в новия век, а той е звезда на бТВ (снимка 5).

Къци с Бат’Енчо, който продължава да прави единственото му предаване в ефир – Кой е по-по-най. Верният му приятел и работник го зарадвал на връщане от Япония с разкритието, че Къци на местния език означава "съкровище". Оттогава Вапцаров е запален по Изтока (снимка 6).

С последните момичета на късмета – една от тях е Жасмина, която познаваме като лице на Сделка или не. Тук Къци е в края на своята тв кариера преди няколко години, преди да се посвети на писане на книги (снимка 7).

Отборът на Къци в златните години на триумфа му с Риск печели – риск губи – снимка от медийния фестивал в Албена, юни 2000 г. (снимка 8).

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !