Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Лора Видинлиева и Руши скарани?

отпечатай новината

07.11.2012 14:45 | Видян 3759 пъти | Гласували 1

Лора Видинлиева и Руши скарани?

Руши Видинлиев се е сгодил за дългогодишната си приятелка Таня Илиева, издадоха близки до певеца. Щастливото събитие се е случило в Рим, докато изпълнителят на някогашния хит "Лъжи ме" и моделката били на гости на сестра му и семейството ѝ.

Руши направил повече от романтично предложение, дарявайки Таня с пръстен с три диаманта във формата на сърце. Самата сватба е планирана за следващото лято, пише Всеки ден.

Майката на младоженеца - милионерката Лора Видинлиева, обаче не е присъствала на знаменателното събитие. Тя имала сложни отношения със сина си, твърдят запознати със семейните дела.

Причина за това били честите контакти на Руши с баща му - турския бизнесмен милионер Метин, когото вдовицата на Владимир Грашнов никак не одобрявала. Заради това двамата били трайно смразени и не си проговаряли с цели месеци.

Поздравявали се хладно, само за празниците, а Видинлиева дори забравила да се обади на Руши за последния му рожден ден. Тя изоставила напълно родителските си задължения към сина си и никак не харесвала начина, по който се развива живота му.

Богаташката обаче харесвала много бъдещата си снаха Таня Илиева и дори подарила на влюбената двойка апартамент в Ню Йорк с изглед към река Хъдсън, пише още Всеки ден.

Тя обаче подчертала, че това е повече жест към моделката, отколкото към певеца. Милионерката адмирирала Таня за начина, по който се грижи за сина ѝ, и се радвала, че го държи в правия път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !