NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Къци: Унижение без лев хонорар

отпечатай новината

07.11.2012 17:00 | Видян 7840 пъти | Гласували 1

Къци: Унижение без лев хонорар

Къци Вапцаров е роден в Русе, но до 2-и клас баща му бил управител на една оранжерия извън града и фамилията живеела на село. Ето защо е такъв маниак на плодове и зеленчуци и до ден днешен. Заради техните поръчки в промишлени количества той си навлече доста ненавист от съквартирантите му във ВИП Брадър.

Докато растял в оранжерията, синът на селски стопанин мечтаел за звездна кариера в големия град или поне да хване професия, която да го отведе далеч от татковата оранжерия. Колебаел се между желанието си да стане инженер изобретател или пък актьор. Непрекъснато рисувал някакви "открития" или организирал децата да правят театър. По-късно имал и двете мечти, дори учил в МЕИ, преди да го приемат във ВИТИЗ, пише Супер 19'.

И приел да се пробва в театралната академия, въпреки че не го оценили по достойнство за висшата специалност актьорско майсторство, а го приели в дисциплина, счетана в артистичните среди за последна дупка на кавала – кукли.

Като млад го тешала само любовта. За първи път се влюбил в детската градина в русо момиче, което е приличало на кукла.  Запознава се с жена си на купон, по времето, когато бил гадже с една нейна приятелка. И оттогава са неразделни. Дамата се нарича Меги. Имат трима синове – също като президента Плевнелиев, с когото Къцката има много общи черти.
Наследниците на тв звездата са 19-годишният Асен, който сега завърши образованието си в Американския колеж, 11-годишният Александър, който мечтае да наследи занаята на тате, както и 5-годишният Иван. Голямото и задружно семейство обитава не обикновена къща, а реплика на замък, макар и не в полите на Алпите, а на Витоша.

Шантавата сграда, която обитава семейството трябвало да наподобява приказен дворец. Моделът бил взет от Къци от италиански първообраз. Реализацията обаче е малко в стил мутробарок. Всъщност, така се строеше в началото и средата на миналото дестилетие в квартала на богатите Драгалевци. Но стига лирични отклонения...

Меги не е просто съпруга на шоумена, но води и фирмите му като шеф, докато майката на шоумена от своя страна въртеше счентоводството на неговите фирми. Докато имаше състезания с колелото на късмета, пак госпожа Къцева пишеше въпросчетата и разни задачки – закачки, информира Супер 19'.

Понеже бившата туристическа агентка е неразделна с мъжа си, тя не дава до него да припари друга жена. Не е тайна, че някои от засуканите днешни тв водещи и светски персони са израсли именно като момеичета на късмета на Къци Вапцаров. Сред тях са Гала, Ива Екимова, Силвия, Жасмина. С никоя от тях обаче Къцко не си е позволявал служебен роман.

Неговата любов си остава една. А целият му живот е посветен на шоубизнеса. От изгряването му в Супершоу Невада през лятото на 1993 г. до свалянето му от екрана на бТВ преди няколко години, той няма друга страст, освен воденето на безумни, но гледани телевизионни предавания. Нека не забравяме, че първата рубрика, която тръгна по първата национална частна телевизия в България беше именно Риск печелри, риск губи на Къци Вапцаров. Така той стана първата звезда на медията, тогава на Мърдок, още през лятото на 2000 година. Неговият трансфер от БНТ беше смятан за супер удар на новата медия.
Телевизионната легенда още преди година искала на всяка цена отново да се върне на екран, издават го негови приближени, пред които влезлия във ВИП Брадър се бил изповядал.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !