Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Всички мисии в Къщата - нагласени

отпечатай новината

07.11.2012 17:15 | Видян 2295 пъти

Всички мисии в Къщата - нагласени

Добре изпипан сценарий като за филм спретнаха продуцентите на "ВИП Брадър" пред зрителите в понеделник вечер. Оказа се, че една от най-интересните мисии в "Училище за звезди" тази седмица - на Къци Вапцаров , е била нагласена от екипа на шоуто, който обаче накара публиката да се върже на твърдението, че всичко е станало случайно.

Култовият шоумен беше номиниран за изгонване и като такъв получи задача да се преобрази като продавач на хотдози така, че да не бъде разконспириран от никого. След като се дегизира достатъчно добре, Къци беше позициониран в павилион за топли сандвичи в Южния парк.

Водещият се справяше добре и всичко вървеше като по вода, докато отнякъде не цъфна най-големият му враг - Юлиян Константинов с единия от двамата си синове. За пред зрителите цялата случка беше представена така, че оперният певец съвсем случайно е минал от там. Само че хората не са толкова глупави, че да повярват на твърдението, че в точно в деня на мисията на Къци Юлиян ще излезе със сина си, ще избере точно Южния парк и ще му се дояде точно хотдог, при това точно от будката на дегизирания като продавач водещ!

Историята е толкова невероятна, че и първокласник няма да се върже, че не е нагласена, а е напълно случайна. Юлиян обаче с нескрит кеф се вживя в ролята си и се нареди на опашката за сандвичи, започвайки да подвиква на Къци . Естествено водещият се спече и започна с треперещи ръце да разлива кетчупа и майонезата, докато бившият му вече съквартирант крещеше победоносно, че го е разпознал и съответно - провалил успеха на мисията му.

Идентично беше положението със задачата на Мариана и Ханес. Двамата излязоха на сцената на "ВИП Брадър", за да се подложат на тест за съвместимост, само че занятието заприлича на изпитване по математика в пети клас. Певицата направо се скъса да подсказва верните отговори на годеника си, употребявайки български думи, които уж Ханес не разбира. За четири години живот у нас обаче дори и малоумен ще разбере значението на думи като - "жена", "красива", "ревнива" и т.н., употребяващи се нон стоп в ежедневието.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !