Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Сестрата на Ралица Балева била гадже на Кондьо!

отпечатай новината

16.11.2012 09:45 | Видян 8027 пъти | Гласували 1

Сестрата на Ралица Балева била гадже на Кондьо!

След разкритията, че италианският съпруг на топманекенката от 80-те и 90-те години Ралица Балева – Джон /Джузепе/ Балцарини или Балдзарини, е издирван и разследван задочно заради укриване на данъци в размер на близо 100 млн. евро и умишлен фалит на семейната им империя за тенджери, нейната единствена сестра Хели побърза да се върне от чужбина, но отказа каквито и да било пространни коментари по горещата тема. Не обаче и за Шоу.

“Аз не съм толкова интересна като сестра ми, около мен нищо особено не се случва”, повтаряше като мантра от няколко години къдравото миньонче, което също върти някакъв бизнес на Ботуша. Докато "народното издание" не разконспирира Хели, тя пребиваваше в дълбока и може би нарочна анонимност.

След неколкомесечен престой в странство сестрата на бившата половинка на художника Калин Балев изригна по повод твърденията на баща си Христо /Христофор/ Торнев, направени пред Шоу, че семейният му живот с майка им бил провал, тя била психически неуравновесена и не възпитала добре двете им момичета. Тогава Торнев, който от много петилетки е емигрант във Франция, пожела да му бъде дадена думата да изясни пред репортер на "народното издание" бутал ли е двайсетачки на девойки от Френската гимназия в София за интимни услуги или това е мръсна "партенка".

Твърденията на гонещия 80-те търсач на щастие в страната на Молиер накараха Хели Торнева да изръси, че сестра ѝ Ралица била манипулаторка и баща им правел вятър повече на нея, защото била по-богата и известна”. Преди това двете сестри се бяха оплакали на свои стари софийски познайници, че родителят им непрекъснато ги крънкал за пари и бил на път да ги разори заради сексуалните си прищевки.

Освен това, както Шоу първо писа, Ралица и Хели се наежили срещу "мосю Ристофор" заради подялбата на българските имоти и най-вече за някакъв апартамент в центъра на столицата, който и при драстично падналите цени на имотите у нас струвал над 150 000 евро. Около недвижимостите на Торневи във Франция пък няма яснота, защото по вътрешна информация главата на фамилията бил "подпомаган финансово" от заможната си френска булка /каквото и да означава това/.

След като скандалите, разтресли семейството, излязоха наяве, Хели обърна палачинката и започна да твърди, че баща ѝ може би не си давал сметка какви ги дрънка, защото явно го е налегнал рядък вид склероза.

"Той е на 78 години, а нали знаете, че на тази възраст се получават старчески изменения. Колкото до зет ми, атаките срещу него и семейството му не са от вчера. От над половин година текат някакви проверки, когато приключат, ще се види за какво става въпрос и дали ще има осъдени", коментира сестрата на Ралица Балева.

От стари столични "анахроники" с позиции в Италия подочухме с изненада, че миньончето Хели, ако и да го раздава в сянката” на прочутата си сестра, също крие странни тайни от близкото си минало. Най-интригуващата от тях гласи, че преди време била гадже на Кондьо и когато общите им дела се закучили, го накиснала, "където трябва". Фолкпевецът от Сливен отгърмя в затвора, а Торнева се покри в чужбина.

Хели наскоро се набърка в грозен скандал на Ботуша заради неизплатени заплати на работници и служители от фирмата си "Уип Суд", пише Шоу.

Ужилените италианци протестираха, преоблечени като призраци, срещу българските шефове, които не са им плащали от 5 месеца и не могат да бъдат намерени. Протестът се разигра пред оградата на фабриката за производство на тенджери в град Вердерио Интерфиоре, област Ломбардия. "Всеки път, когато се опитвахме да се свържем с тях в България, беше напразно", оплака се синдикалният шеф Анджело Арнолди.

Другата вулгарна мълва пък нашепва, че любимата по-малка сестричка на ексснахата на Милко Балев познавала изтънко бизнеса с момичета за компания" и преди време даже се намирала от другата страна на барикадата. Впрочем същото се говори и за Ралица. Приписват ѝ дори скандали в тази деликатна област, раздухвани периодично от италианските медии, но грижливо потулвани от родните.

Злобарски постинги в Мрежата пък отиват още по-далеч и се целят в семейното житие-битие на бившата моделка. Те оспорват биологичното майчинство на дъщеричката ѝ Маргарет, съскайки, че момиченцето било осиновено. А колкото до брака ѝ с "милионера" Балцерини, той бил чиста проба блъф за утвърждаване на имиджа ѝ на примерна съпруга и майка, което за една католическа страна като Италия е от особена важност, дори и сега.

Ралица и Джон-Джузепе никога не са се женили официално, а широко отразеното "сватбено тържество" на романтичния остров Капри било просто маскарад на две изобретателни натури /да се изразим така/.

"Цялото им семейство са все такива "изобретатели", много обичат да се прилепят до някой с власт и пари и да го смучат като пиявици”, обобщават посветени.

Ралица Балева мълчи и за статута на апартаментите в Париж, купени по времето на Тато с държавни пари, за да служат като ателиета и жилища на младите БГ художници, изпратени на специализация във френската столица. По думите на хора от висшия ешелон на комунистическата власт "студията" и досега били окупирани от Калин, по-малкия син на втория човек в партията и държавата след Тодор Живков, който, естествено, пръв се уредил със "специализация" в Париж.

В момента бившият брачен партньор на Ралица още пребивавал там и дори се говори, че поискал статут на политически бежанец, след като баща му Милко Балев лежа за кратко в затвора непосредствено след 10 ноември, пише още Шоу.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !