Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лили излъга за продадените билети

отпечатай новината

19.11.2012 11:00 | Видян 2929 пъти

Лили излъга за продадените билети

Реалният капацитет на зала "Арена Армеец" е 18-19 хиляди и Лили Иванова е твърде далеч от него, макар да се твърди, че е спукала от продажби най-големия салон за концерти, отбелязва безпристрастна проверка, пише Всеки ден.

Лили е продала удобните 10 хиляди места, а в момента са пуснати 2000 билета в сектор с ограничена видимост зад сцената, от които все още има в наличност. Така Иванова прави опит да се достигне капацитетът от 12 370 седящи места, който е на разположение при спортни състезания заради еднаквата видимост от всички страни. Дано да успее! Подмазвачи на звездата обаче цитират нереално завишени цифри.

"Само при изключителни случаи са предвидени възможности за добавяне на подвижни платформи за още 5-6 хиляди места за правостоящи, за да се напълни до физическия максимум Арената, който е над 18 хиляди", коментираха запознати. Агресивният пиар на култовата звезда разнася в стила на барон Мюнхаузен, че 3 седмици преди събитието залата е препълнена до откат. Това пише и на официалния ѝ сайт.

Допускаме, че у самата "гранд ЛИ" е останала някаква скромност или че тя скоро не е поглеждала сайта си, поддържан от нейни симпатизанти. Едва ли някой омаловажава успеха ѝ, даже Митко Щерев го призна, но от преекспониране той гръмва като балон, пише още Всеки ден.

Истината е, че певицата пласира билети колкото за две вечери пълна зала 1 с оркестрината, в което няма нищо митологично. Всяка звезда на естрадата от близкото минало пълни най-големия салон на НДК за два месеца активна поява в медиите. Лили Иванова имаше такава 7-8 месеца, при това в най-гледаната телевизия и с билбордове и брошури в известна верига хипермаркети.

"Слави Трифонов или Васил Найденов, а защо не и Веско Маринов при същите усилия ще напълнят две Арени", коментират в шоусредите. Дузината колективни заявки за събитието пък намирисват на стари соцприйоми, когато залите се пълнят с откупки от предприятия, осигурени с едно телефонно обаждане "отгоре". Меценатът на Лили от "Фантастико" е родственик на червената предприемачка Нора Ананиева, така че схемата "пари при пари отиват" изглежда приемлива за случая.

През лятото Иванова съвсем смути белокосите си фенове, за които билети от 100 лв. са безбожна скъпотия, с лотария за пропуски чрез веригите на... "Еврофутбол" на Васил Божков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !