Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Малък Тошко с 5 мацки

отпечатай новината

27.11.2012 16:45 | Видян 1869 пъти

Малък Тошко с 5 мацки

Тодор Славков подобри личния си рекорд по сваляне на мацки - за час успя да омае цели пет, издава България днес.

Наследникът на клана Живкови бе засечен в столична дискотека. И то не къде да е, а в Студентски град, люлката на покварата, разврата и добре прекараното време.

Още с влизането Славков се насочи към бара, поръча си няколко питиета и без да полага абсолютно никакви усилия, женките една по една започнаха да му се лепят.

Първа при Малък Тошко цъфна засукана русолява мацка със стегната черна рокличка. Веднага след това синът на Батето се озова с Марта Вачкова на врата си.

Мацка номер три се оказа шумна млада дама, облечена като  клавишите на роял и с тревожно цикламено червило. Тя се снима за спомен с Тошко и толкова се зарадва, че дори не забеляза как мъжът мечта изчезна от погледа ѝ.

Не друг, а самата Бианка се оказа удар номер 4 на Славков . Той обърна специално внимание на актрисата, дори плъзна ръка по ханша ѝ, при което Бианка се усмихна с пълна сила.

С номер 5 Тодор Славков дори не си направи труда да си хаби думите. Жената просто взе телефонния му номер, той свери дали го е записала правилно и си излезе от дискотеката.

Въпреки, че Малък Тошко си избра не една, а цели две жени в свършилото шоу "Ексмилионер търси съпруга", явно той не може да се кротне, пише още България днес.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !