Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Наско и Илиана закъсаха с парите

отпечатай новината

28.11.2012 12:30 | Видян 2827 пъти

Наско и Илиана закъсаха с парите

Доскоро Наско Сираков и Илиана Раева живееха ларж. Купони, живот, пак купони и пак живот. Парите ни ги брояха за нищо. Пръскаха ги под път и над път. Ама вече не е така... Най-известното спортно семейство я кара от икономично по икономично заради финансовата криза. Но не тази, глобалната, а семейната, пише Блиц.
 
Наско Сираков е от край време без работа. Работи само като член на Изпълкома, откъдето получава жълти стотинки в сравнение с дебелите пачки, които трупаше като шеф. Най-голямото лапане бе в "Левски", когато Наско го играеше спортно-технически директор. После, след като през 2008 година Батков тегли шута на него и на Мъри Стоилов, стана шеф на националните отбори в БФС. Там също прибираше яки пари. Но от две години потокът от дебелите банкноти секна.

Смешно е да се каже, че в момента Наско и Илиана едва връзват двата края.Напротив. Те пари си имат, но сравнение със стандарта, който се бе настанил в дома им в ония години, не може и дума да става, пише още Блиц.

Злите езици шушукат, че от периода си на шеф в "синия" клуб Сираков е гушнал над 2 млн. евро. Той скътал парите си в банка, а после към тях прибавил и сумите от националния отбор. Така сметката му набъбнала на 3 милиона евро. Днес обаче Наско не печели отникъде. Даже и в бизнеса извън футбола. Бившият изпълнителен директор на "Левски" е собственик на най-големия хлебозавод в Стара Загора, след като през 2001-а неговата фирма "Стелт 2001" спечели държавното предприятие на търг. След като закупи завода, Наско назначи брат си Пламен за директор. В началото всичко вървяло като по мед и масло. Напоследък обаче кризата взела да чука и на вратата на хлебозавода. Което изкарало извън нерви един от най-известните левскари.

"Преди печелихме добре, но сега нещата взеха да куцат", признавал Сираков.
По настояване на неговата съпруга Илиана Раева двамата откриха клуб за спортни танци в София. За шеф на клуба бе назначена голямата им дъщеря – Славея. Ама и оттам не текат достатъчно пари. Толкова, че да задоволят живеещите с широки пръсти Наско и Илиана.

На Сираков обаче му е най-криво заради отсъствието му от футбола, където гушването е огромно. Поради тази причина напоследък той е изнервен и постоянно атакува родния си клуб. Било чрез медиите, било чрез личната си страница във Фейсбук.
Сигурни източници разкриха, че Наско се предлага насам и натам с намерението пак да седне на шефското кресло, където е пълно с комисиони, задкулисни игри и яки далавери. Но нещо не го огрява. Чрез посредници той се е натискал първо на"Лудогорец".
 
За да се закрепят финансово, Наско и Илиана решиха да продадат огромния си палат в столичния квартал "Драгалевци". Те обаче оцениха къщата доста дебело – близо 5 милиона лева. И доскоро никой не искаше и да си помисли да извади такива пари. Наши източници разкриха, че интерес към насковия дворец проявил богат катарец, който започвал да върти бизнес в България. Арабинът бил тъпкан с мангизи, но въпреки всичко се отказал, след като на няколко пъти ходил на оглед, информира Блиц.

"Наско и Илиана така и не разбраха, че това са луди пари. Трудно ще намерят купувач, ако не смъкнат цената", шушукат из спортните ни среди.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !