Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мухата Цеце не съществува?

отпечатай новината

30.11.2012 11:00 | Видян 4201 пъти

Мухата Цеце не съществува?

Мистерията около македонката Цеце Орешкова се оказа пълна. Тайнствената участничка, която всички нарекоха "Мухата Цеце", за пореден път повдигна редица въпроси около себе си, пише Супер 19'.

Май моделката съвсем не е тази, за която се представя и няма нищо общо с известна македонска манекенка, за каквато се представя. Най-странното е, че дори в родната ѝ Македония, никой не разпозна участничката от Биг Брадър като Цеце Орешкова. "Коя е тази жена?", "Някой познава ли я?", пишат форумци из македонските сайтове.

Почти никъде не се среща информация за тайнствената брюнетка. В македонските форуми дори заподозряха, че българският Биг Брадър е наел някой за тайна мисия и просто заблуждават публиката. Оказва се, че дългокраката брюнетка в Къщата съвсем не прилича на истинската манекенка. А момичето, носещо името Цеце Орешкова е блондинка и няма нищо общо с риалити героинята в Къщата.

Дали пък продуцентите на Биг Брадър са спретнали поредния номер на зрителите, е трудно да се каже. Факт е обаче, че тайнствената брюнетка в Къщата най-вероятно не е Цеце Орешкова, а съвсем различна жена, пише още Супер 19'.

 Каква е истината тепърва предстои да разберем, но моделката е абсолютно непозната дори в собствената си страна. "Коя е тази, която се прави на звезда? За нея никой не е чувал, освен семейството и приятелките ѝ", смеят се форумци в Македония .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !