Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Лестер се любел с поп?

отпечатай новината

05.12.2012 13:15 | Видян 4466 пъти

Лестер се любел с поп?

Участникът в "Биг Брадър" - 22-годишният Никола Настески - Лестер , бил и... гей плейбой и прескачал безпроблемно ту на единия, ту на другия бряг, светнаха ни родни "меки китки". В своя профил сладникавото македонче, представящо се за "студент", е написало в графата "професия" само "стрийптийзьор", пише Шоу.

До нас стигна информация, че добре изглеждащия Лестер не само се котира "на шест" сред по-възрастните и заможни дами, но даже е успял да провали кариерата на високопоставена служителка на македонското МВНР.

Дамата се казвала Божана Станковска и преди да "изгори" заради "момчето за компания" се е набъркала в друг сексскандал със свой колега дипломат. Твърди се, че единствено намесата на властната тогава Доста Димовска /известна политичка и бивша шефка на македонските тайни служби/ оставя без големи последици тази "гола история", за която се намеква, че може и да е била инсценирана с цел отстраняване от голямата политика на неудобни "играчи".

Едва ли младокът Лестер е предполагал с коя си ляга, особено като се има предвид, че в сайтовете за запознанства освен че си пада зрели дали, е посочил и цената на "пристрастието си" - 200 евро на час.

Информатори на Шоу обаче подшушнаха, че освен с македонската дипломатка "брадърът" е имал "лав стори" и с българския гей Светльо, представящ се за архимандрит Атинагорас Богориди и потомък на "самия" пръв губернатор на България Алеко Богориди.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !