Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ламбо се крие за 70-годишнината

отпечатай новината

06.12.2012 11:30 | Видян 1397 пъти

Ламбо се крие за 70-годишнината

На 9 декември тази неделя актьорът Стефан Данаилов става на 70 години. Юбилеят му обаче по никакъв начин няма да бъде отбелязан, нито от самия него и съпругата му, нито от колегите му в Народния театър. Самият Ламбо е пожелал да не се празнува рожденият му ден.

Колегите му готвели пищни празненства, защото той е легенда на театъра, но той е помолили „ако може да не се припомня на медиите за съществуването му". Това разкриват близки на Данаилов, според които той все още е омерзен от скандалите със сина си Владо във „ВИП Брадър" и бяга от всякаква публичност.

Панаирите в риалити шоуто бяха причина Ламбо да се затвори в себе си през последния месец. Звездата от редица български филми и сериали е изпаднал в депресия. Майор Деянов призна, че заради цирка около него се е докарал до състояние „на 70 години да се питам кой съм".

Жена му, Мария Данаилова, също призна, че се е побъркала заради медийния цирк и шумене покрай синчето на Ламбо. Заради това и двамата са предпочели този път за юбилея да се шуми възможно най-малко, въпреки че от Народния настоявали да направят тържество и представление по случай рождения ден на своята звезда.

Стефан Данаилов предпочита да отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, дори казал на своите приятели, че не иска подаръци. Според поканени синът му Владо няма да е сред присъстващите. Момчето е в САЩ и ще се прибере чак за Коледа.

70-годишният юбилей на Стефан Данаилов ще бъде почетен само с безплатни прожекции в кино „Одеон", където ще се пускат филми с негово участие на 9 и 10 декември, научи още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !