На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Криско отново избухва

отпечатай новината

11.12.2012 11:00 | Видян 1960 пъти

Криско отново избухва

След тоталните хитове "Почивни дни" и "Кой ден станахме", Криско представи дългоочакваното си ново видео "Не дължа нищо".

"Не дължа нищо" по традиция е по музика, текст и аранжимент на самият Криско . Видеото е в хотел "Флоримонт" - София. В лентата вземат участие прекрасните момичета от балет Магия, както и очарователната Мика Стоичкова.

Преди няколко дни Криско пусна кратко промо на новата песен, която буквално взриви интернет пространството. Макар и да са чули само секунди от новата песен, всички вече си я тананикат.

"Не дължа нищо" е коледен подарък от Криско за всички фенове на българската музика, която в момента е в голям възход. Междувременно Криско е новото попълнение на лейбъла "Facing The Sun", от който вече са част Ъпсурт и Лора Караджова,както и много други артисти.

Видео клипа към песента "Не дължа нищо" от днес вече се върти в ефира на всички музикални канали, а в интернет ще бъде достъпно единствено на официалните канали на "Facing The Sun" в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !