Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Слави Трифонов се завърна в музиката

отпечатай новината

13.12.2012 17:45 | Видян 3384 пъти

Слави Трифонов се завърна в музиката

Слави обяви завръщането си в музиката преди вечер в шоуто си и изненада както зрителите, така и колегите си от чалгата и естрадата, пише Всеки ден.

Мнозина смятаха, че той вече се е отказал от попрището си на певец и е замлъкнал завинаги. Дългия обаче съвсем нямал такива намерения и това става ясно от албума "Един от многото", в който има няколко непознати и нови негови песни. Някои от тях учиндолецът е записвал още преди 2 години, но не е пял по участия.

След завръщането на музикалния пазар Слави е решил да стъпи отново и на голямата сцена. Според хора от екипа му той бил решен да повтори големия успех на врагинята си Лили Иванова в зала "Арена Армеец" и така да докаже, че тя не е звезда №1 у нас.

На този етап обаче концертът бил само идея и Дългия ще не се е заел с организацията му. Той планирал грандиозната изява да е най-рано в края на идното лято. Всеки ден научи още, че новият албум на "Ку-ку бенд" предизвикал доста напрежение сред музикантите. Борис Солтарийски и Георги Милчев - Годжи се чувствали прецакани от шефа си.

Слави вкарал всичките им солови песни в компилацията и така обезсмислил техните самостоятелни албуми. Годжи наскоро издаде такъв, но той няма как да се продава, защото същите парчета ги има и в диска на Дългия.

Солтарийски пък подготвял свой албум, но ще трябва да се откаже по същата причина, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !