Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

100 гости за ЧРД на Володя Стоянов

отпечатай новината

14.12.2012 15:00 | Видян 1612 пъти

100 гости за ЧРД на Володя Стоянов

Рекорден брой честитки получи Володя Стоянов за рождения си ден. На 3 декември, когато навърши 52 години, Войводата бе залят от над 200 обаждания и есемеси. Да му честитят празника звънели приятели и почитатели от цяла България и от чужбина. Много от тях отправиха пожеланията си към певеца лично в ресторант "Ниагара", където се състоя тържеството, пише Уикенд.

Володя весели гостите си до ранни зори, пеейки с китарата. Сред тях бяха дъщерите и внучките му, както и съпругата му.

"Първа ми се обадиха от Чикаго сестра ми Бойка и зетят Атанас. Звъннаха на 2-ри точно в 00,00 ч. После като се почна - от Калифорния, Лас Вегас, Сакраменто, Испания, звъняха и от Англия, Германия и Австрия. Въобще прегря ми телефонът", развълнувано разказва Войводата. Допълва, че най-много се разчувствал от пожеланията на внучките си Борислава и Евгения. Те са дъщери на щерка му Елизабет.

Празникът си Володя отбеляза заедно със свой приятел, който също имал рожден ден. "Не е случаен човек, но няма да ви кажа кой е. Така пожела той", отсича певецът. На общото си тържество двамата събрали над 100 гости. Цяла вечер яли, пили и се весели, разбира се, на авторските песни на Войводата. Освен емблематичните му парчета, в ресторант "Ниагара" звучали и хитовете на британската рок група "Дийп Пърпъл". "Любими са ми, не можех да не изпея нещо от тях", казва с усмивка Войводата.

За рождения си ден изпълнителят на „Мера според мера" получил GSM от дъщерите си Гергана, Христина и Елизабет. Зарадвал се много и на подаръците на гостите си - картини, икони, отлежало вино и ракия, пише още Уикенд.

"Как да се чувствам на 52? Изпълнен съм с енергия и патриотизъм. Чувствам се уважаван човек, който милее за България. Пожелавам си да продължа да правя музика с хъс, както досега", казва Войводата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !