Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Спа кралицата Кесаровска с ново гадже

отпечатай новината

17.12.2012 11:30 | Видян 9201 пъти

Спа кралицата Кесаровска с ново гадже

Спа кралицата на България Виктория Кесаровска показа най-накрая своето ново гадже. Тя се появи с Коко на първите Македонските Спа Награди в Скопия, където беше част от изтъкнато жури, пише Супер 19'.

Бизнесдамата бе на една маса с министъра на икономиката на Македония г-н Валор Сарачини. Тези дни пък светът призна  Виктория  СПА  за най-добри. Международното 30 членно жури на World Spa & Wellness Awards, Лондон,  присъди наградата Най-добрата Азиатска СПА верига  на Балканите на притежаваната от Виктория Кесаровска верига.

Независими експерти и професионалисти единодушно излъчиха нашенското Спа  и сред топ три финалистите за 2013 в категория Day Spa of the Year – Europe. По време на излъчването на официалните отличия на World Spa & Wellness Awards, Лондон, което ще се проведе на 24 февруари 2013 в Хилтън, Лондон ,  нашата спа верига ще се бори с прочутата ирландска Escape Spa & Vanilla Browns и традиционният фаворит испанската Urban Spa. През годините СПА веригата може да се похвали с десетки награди, сред които и много международни.

автор: Супер 19'

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !