Графа се завръща като треньор в...

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България –...

Дарин Ангелов заби секси гимнастичка

Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката...

Вирус тръшна Галена

отпечатай новината

02.01.2013 10:30 | Видян 2702 пъти

Вирус тръшна Галена

Вирус тръшнал фолкаджийката Галена точно по празниците. На певицата й се е наложило да пази леглото и да пропусне няколко участия по родните заведения. “Наистина в момента имам известни здравословни проблеми и за съжаление трябва да пропусна няколко срещи с вас, но се надявам съвсем скоро отново да бъдем заедно. Целувки!”, написа тя преди дни в профила си във Фейсбук.

Тъй като няма как Галена да се качи на сцената още известно време, тя е сменена от свои колежки. В столично заведение тя бе сменена от Анелия, а в Пловдив – от Емилия. Преди да даде старт на купона в Града под тепетата, блондинката пожела скорошно оздравяване на Галена, съобщава “Телеграф”.

“Преди да започнем с купона, искам да пожелая на моята приятелка и колежка Галена да се оправя по-бързо и съвсем скоро отново да може да бъде сред вас. Аз също съм й голяма почитателка и затова искам първо да я аплодираме”, каза Емилия.

Както БЛИЦ вече писа, по време на своето участие блондинката се пошегува с фотографите в заведението.

“Ей, тази вечер много снимащи тук! Миналата седмица писахте, че съм бременна в 9-ия месец. Този път пишете, че вече съм родила и детето ми е станало голямо на 6 месеца”, подхвърли с усмивка половинката на Коко Динев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !