Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Яна Грудева върти любов под прикритие

отпечатай новината

05.01.2013 09:40 | Видян 7292 пъти

Яна Грудева върти любов под прикритие

Макар от няколко седмици да води предаване с името „Падащи звезди”, засега манекенката Яна Грудева не се гласи да влиза в подобна графа. Напротив, изявите в ефира на БНТ й дадоха повече блясък и самоувереност. Освен тази явна причина за подем Яна има още една, но не е много склонна да говори за нея.

„Сега съм влюбена. Имам си някого, с когото ми е повече от приятно да прекарвам времето си”, набързо повдига завесата на личния си живот Грудева. Не дава повече жокери за самоличността на избраника си и бърза да мине в неангажиращи обобщения. „Аз много се влияя от човека срещу себе си. Ако той ме предизвика по някакъв начин, мога да бъда по-романтична, по-секси или агресивна. 

Но това е химията между хората, въпрос на взаимодействие. Падам си по тъмните мъже и по такива, които не се държат дръпнато. Но най-важна за мен е химията - да усетя, че това е мъжът на живота ми и искрата да се възпламени”, философства тя в интервюта.

Има защо Яна да е толкова предпазлива – през годините за любовния й живот са се изписали тонове с мастило. Преди време често свързваха името й с покойния силов бос Георги Илиев. Според светските клюкари двамата били любовници малко преди смъртта му. Грудева попаднала в полезрението му като манекенка в „Ексграунд”. 

„Възможно е да сме били в една компания, тъй като модната агенция беше негова собственост, но за това дали съм имала някакви интимни отношения с него, дали сме били любовници, моят категоричен отговор е „Не”, коментира неведнъж брюнетката.

В листата с непотвърдени любовни завоевания на Яна фигурира и звездата на Народния театър и сериала „Под прикритие” Захари Бахаров. Според мълвата преди време двамата се разгорещили в сепаре на столична дискотека, без да им пука от останалите клиенти на заведението.

Българската Ева Мендес, както понякога наричат новоизлюпената тв водеща не слага на сърце клюките по свой адрес. Амбицирала се е да опровергае клишето, че манекенките са глупави и разчитат на богати спонсори за прехраната си.

„Започнах да се занимавам с телевизия още докато бях ученичка в Русе”, връща лентата Грудева. Прощъпулникът й е под крилото на Кака Лара, която прави детско предаване в местната „Кис 13”. Веднъж Лара не дошла за снимките и Яна трябвало да се оправя сама.

И до днес Грудева с удоволствие разказва как изкарала първите си пари - била на петнайсет и водела новогодишна програма на корабче по Дунав. Като ученичка дебютирала и в новините – водела ги по местната кабеларка, за кратко се пробвала и като радиоводеща. „Много държа и в работата си, и във взаимоотношенията си да съм желана и необходима, където и да съм попаднала, да знам, че съм там заради качествата си, а не с връзки или нещо подобно. 

Е, винаги ще има хора, които са преднамерени и смятат, че щом съм млада, красива и съм работила като модел, със сигурност трябва да съм бездарна”, откровена е Яна.
 
Източник: Блиц
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !