Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Полицаи гонят Николета в Дубай

отпечатай новината

09.01.2013 12:30 | Видян 4588 пъти | Гласували 1

Полицаи гонят Николета в Дубай

Инцидент с полицията помрачи ваканцията на Николета и Валери Божинови в Дубай, научи Всеки ден от близки на двойката. Футболистът и половинката му били глобени от нравствената полиция в арабското емирство заради нисък морал.

Там строго се съблюдават подобни правила и актовете са солени. Ченгетата всъщност одрусали само Николета. Те били втрещени от родната хубавица, която се разхождала по улиците с къси гащи и горнище на бански. Жена в подобно облекло е немислимо да бъде видяна в Дубай.

Полуголата българка първо била забелязана от възмутени граждани, които сигнализирали на органите на реда. А полицаите се наложило да я преследват, докато шофира червено "Ферари" из улиците, за да я санкционират.

Все пак те проявили разбиране към чужденката и след като ѝ прочели разпоредбите, за да не се дъни в бъдеще, ѝ написали акт само за 500 евро.

Заради инцидента обаче Валери и Николета през целия ден били следени изкъсо дали спазват морала.

Изкарали и следобеда на плажа под полицейско присъствие, разкриват близките им, пред които плеймейтката през смях споделила случката.

На половинката на футболиста обаче едва ли щеше да ѝ е толкова забавно, ако я бяха вкарали в ареста. За разголване по улиците в Дубай като нищо може да се окаже зад решетките и да се наложи да плаща доста по-скъпо, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !