Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Народът срещу Азис

отпечатай новината

28.12.2012 12:00 | Видян 3734 пъти

Народът срещу Азис

Народът скочи срещу Азис . Последната му песен "Нещо мръсно" надмина всички граници на цинизма и лошия вкус, пише Всеки ден.

"Досега не се беше излагал така", категорични са повечето хора, чули парчето. Те спорят дали то е насочено срещу Алисия или срещу нейната съперница Николета Лозанова.

 "Стига ми си се правила на Николета, прякорът ти знаеш ли, че е Минета? Мислиш, че не знам за всичките от Люлин? Знам, ама ситрая.!"

Това е само началото на "Нещо мръсно". Продължението е толкова цинично, че се изискват изключително здрави нерви, за да бъде слушано.

"Всяка прилика с действителни лица и събития не е случайна", обяви Азис . Всички заподозряха, че текстът е насочен срещу Алисия в защита на Николета Лозанова , която наскоро се почувства обидена от последното парче на певицата "На кръгъл час".

"Нещо мръсно" обаче се оказа автогол, пише още"Всеки ден". Феновете масово се заричат никога повече да не слушат Василка. "Тази песен е най-гнусното нещо на света!", "Къде беше Азис, къде падна!", "Осакатен семпъл текст, написан от люлинска клюкарка!", "Теб те харесвах. Защо ти трябват Николети, Свирколети и други Ети, за да си вечно в центъра на скандала? Понякога е по-добре да си скрит от светлината на прожекторите, но да запазиш достойнството си." Това е малка част от коментарите, които се леят по повод новото парче.

Особено скандален е фактът, че то се появи точно на Рождество Христово. Някои обаче заподозряха, че може да визира не Алисия, а Николета, тъй като се споменава нейният стар прякор. Ако е така, вероятно двамата с Азис са се скарали.

Самата Лозанова запазва мълчание по темата. Алисия пък дори не обърна внимание на "Нещо мръсно". Тя замина за екзотична страна заедно с половинката си Ники Михайлов. Там двамата ще посрещнат Нова година.

Потърсен за коментар относно реакциите срещу новата му песен, Азис бе още по-вулгарен: "Не ме интересуват какво мислят някакви селяндури за песента ми! Да ми ядат п*тката".

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !