Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Митко Пайнера: Отказвам се от европарите, ако с това ще угодя на някого

отпечатай новината

16.01.2013 10:45 | Видян 1523 пъти

Митко Пайнера: Отказвам се от европарите, ако с това ще угодя на някого

2 млн. евро по оперативна програма “Конкурентоспособност” получихме заради наш проект. Парите са предназначени за високотехнологично развитие на тв “Планета”. Това са камери, обективи с висока резолюция, сървъри, видеопултове, осветление. До тук ние сме направили огромна инвестиция със собствени средства. Кандидатствахме по проекта, и спечелихме. Бяхме 6 и нямахме шансове, но дойде нашият ред и просто извадихме късмет. Това заяви пред bTV собственикът на “Пайнер Медиа” ООД Митко Димитров-Пайнера.

“Аз мисля, че няма нищо странно и го заявявам - ако с това мога да угодя на някого, готов съм да се откажа от този проект, от тези пари. Но усъвършенстването на техниката, на качеството на тв “Планета” е с цел да бъдем по-интересни, по-привлекателни за ЕС. С инвестицията, която ние правим, откриваме нови работни места и привличаме млади, кадърни хора. Ще осигурим работа на над 30 души”, заяви Пайнера.

На въпрос, че вече има призиви от театрали, режисьори, че чалгата получава финансиране, Митко Димитров отговори: “Ние е не им пречим да си покажат театралните умения или каквото правят. Ние разчитаме единствено на пазара, на никакви протекции. Правим пазарен продукт и не се срамуваме от това. Този продукт се харесва от милиони хора в България. Ние не взимаме от техните пари. Нека и те кандидатстват и да спечелят”.

Пайнера е категоричен, че отношението към него и бизнеса му е тенденциозно. “Ние сме едва ли не дискриминирани в собствената си страна. Аз не съм чудовище, аз съм женен човек. И оцелявам на пазара с точност и коректност. Музиката, която правим, се слуша от всички. Нека останалите не се правят на парвенюта – “О, не слушам тази музика!”. Че никой не ви задължава да я слушате, бе хора!”, разпалено заяви бизнесменът.

Той допълни, че коментари, че получава милионите си като член ГЕРБ, са абсолютно неоснователни: “Това ме задължава повече. Да сме по-точни, защото ще сме наблюдавани. Заявявам най-отговорно – никакви протекции не съм използвал за каквото и да било, най-вече за бизнеса си”.

Попитан дали негови изпълнители ще участват в предизборните кампании на някои партии, Митко Димитров отговори: “Нямаме ангажименти към определени партии. Ако някоя си плати, ще им дадем от нашите изпълнители. Ние сме бизнесмени”.

Според Пайнера чалгата се е наложила като синдром, на който се лепва етикетът “Пошлост”.

“Ами така е – певиците ви демонстрират напомпани гърди със силикон, скъпи вещи, лъскави клипове”, репликира го репортерът.

“Аз самият съм радетел на естествения чар и подписвайки договор с всеки изпълнител, искам той да има своя естествен чар, гласови възможности. Но впоследствие става едно преекспониране на нещата, всеки решава да провокира публиката си с някакви пластични намеси. Аз не съм против пластичната хирургия, но тя трябва да бъде поднесена с мярка, естествено.

Аз самият се чувствам неудобно при неестествено изглеждащи изпълнителки. Но се замислете – защо пазарът не ги отхвърли, а много от хората им се радват”, каза бизнесменът.

Попитан каква музика слуша в колата си, Пайнера отговори: “В колата си слушам музиката от преди 30-40 години, старите евъргирйни, старата рокмузика, всичко хубаво, което е било преди годините”.

 

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !