Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Плеймейтката Гентиана Халити: Имам 15 бона тунинг по себе си

отпечатай новината

04.02.2013 13:00 | Видян 4600 пъти

Плеймейтката Гентиана Халити: Имам 15 бона тунинг по себе си

"Имам 15 бона тунинг по себе си", това призна еротичната танцьорка Гентиана Халити през ТВ7. 22-годишната моделка е носителка и на три титли: подгласничка на "Мис Силикон - 2012", 2-ро място на "Мис Плеймейт - 2012", а съвсем наскоро спечели и първото място на конкурса "Мис Еротичен модел - 2012". Блондинката е от смесен произход - наполовина албанка, наполовина българка, което обяснява и нетипичните ѝ черти, пише Блиц.

"Доста пари са вложени в мен, но аз имам две интервенции – в устните и бюста. Благодарение на това се издържам, защото съм танцьорка. Смятам да продължавам така, докато мога и докато извличам дивиденти от това", призна Гентиана Халити.

Тя призна, че постоянно получава неприлични предложения, но го отказва. "Скоро един господин ме покани на масата си, след като приключих с танца си, за да му правя компания. Остави сериозен бакшиш. Оставяли са ми няколко хиляди лева на масата с молба за нощ с мен. Отговорът обаче винаги е бил "не"!", споделя още танцьорката.

Гентиана също така призна, че няколко пъти е била подарък за няколко лични празника на фолкпевецът Константин . Покрай това са се сближили, но между тях не е имало нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !