Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И аз съм пребивавал в Ливан – от Хизбула ли съм?

отпечатай новината

05.02.2013 17:44 | Видян 1833 пъти | Гласували 1

И аз съм пребивавал в Ливан – от Хизбула ли съм?

Двама души, които никой не знае дали изобщо съществуват, бяха набедени от България за агенти на Хизбула, понеже някакси сме били разбрали, че техните фалшиви шофьорски книжки от щата Мичиган, САЩ, били направени в Ливан. Двамата били пребивавали в Ливан също така. Това доказвало кой бил поръчителят на атентата в Бургас.

Другари, и аз съм пребивавал в Ливан – вярно 5-6 дни. И премиерът Борисов пребивава по време на посещение там. Това нас двамата прави ли ни свързани с Хизбула?

Не може да се обвинява без доказателства. Не може и без мотив. Какъв, моля ви, е бил мотивът на Хизбула да атакува летище в Бургас? Понеже сега не са в списъка на ЕС за тероризъм зорлем са искали да влязат ли?

Освен това, как като не знаем самоличността на „лицето – камикдазе” – атентатора от летището, научихме неговите сподвижници. По каква нишка? Само напомням, че всички свидетели и доказателства по случая бяха иззети тутакси.

Да си говорим ала-бала в наше село е едно. Да ангажираме България с истинска война, която е пред прага, е съвсем друго нещо. "Съществува страхът, че ако вдигнем твърде много шум около това, Хизбула може да удари отново, и този път може да не е срещу израелски туристи", каза за "Ню Йорк таймс" Силке Темпел, главен редактор на германското списание по външнополитически въпроси "Интернационале политик".

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !