Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Галена осиновява дете

отпечатай новината

07.02.2013 15:00 | Видян 4768 пъти | Гласували 2

Галена осиновява дете

Галена е решила да внесе сериозна промяна в живота си. Пайнерката иска поне още две деца, а мъжът ѝ я подкрепя безрезервно, разкри самата тя. Вафленият бос Галин също мечтаел за голямо семейство и приел без колебание предложението на певицата третият им наследник да бъде осиновен, пише Уикенд.

"Искаме да си имаме още едно наше дете и едно да си осиновим. Колкото и да се страхувам да предприема такава стъпка, толкова и го желая", твърди Галена.

Звездата от Смядово нямала претенции за пола на бъдещите си отрочета. Щяла да обича по равно всичките си наследници. Засега певицата и мъжът ѝ не са си поставили срокове за изпълнение на плановете. Единственото, за което Галена е категорична, е, че втората си бременност ще кара през зимата.

Така нямало да се чувства дебела през лятото и да се лишава от типичните за горещия сезон забавления.

Впрочем летни радости пайнерката може да си осигурява и през студените месеци. Доказателство за това е екзотичната ѝ ваканция, от която тя и семейството ѝ се завърнаха наскоро. Галена, Галин и малкия Стефчо пътешестваха цели две седмици в Мексико.

"През цялото време обикаляхме. Толкова ходене пеша отдавна не съм имала", споделя Галена . И допълва, че е разгледала всички културни и археологически забележителности, свързани с живота на древните май и ацтеки, пише още Уикенд.

"Видяхме и възстановка на древен обичай на ацтеките който впечатли Стефчо. Радваше се много и на животните", разказва още Галена, която не е пропуснала да събере и тен по плажовете на латиноамериканската държава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !