Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Любо Нейков чукна 41 с вино и Столичаните

отпечатай новината

08.02.2013 11:15 | Видян 2170 пъти

Любо Нейков чукна 41 с вино и Столичаните

Идеологът на "Комиците" Любо Нейков посрещна рождения си ден в монтажната, давайки основни насоки за постпродукцията на "Дървото на живота". "Този сериал ще се превърне в събитието на годината, гарантирам ви", сподели за Монитор най-оправният електричар сред актьорите.

Историческата сага ще се излъчва веднъж седмично в праймтайма на TV7 от март, а компанията на Нейков и Евтим Милошев Dream Team е основен двигател на проекта. Дипломираният кукловод тушира слуховете за бурно парти с което да полее своите 41: "Планирам да изпия по чаша вино с приятели и то тук, в София. Няма да прекаляваме с градусите, защото в петък в 6,30 ч. кацам на снимачната площадка на "Столичани в повече". Шестият сезон на сагата за сблъсъците между Лютови и Чеканови се снима в столичен комплекс от затворен тип и ще бъде излъчен по bTV през есенния тв сезон. Най-големият подарък, който възпитаникът на Румен Рачев получил, било целувката от дъщеря му Анна. Тя е почти на две и всяка сутрин влиза с взлом в спалнята на мама и тате, за да получи порция гъделичкане и обещание за разходка в парка с престой на клатушките.

"Дървото на живота" проследява развитието на богатото семейство Вълчеви от периода след Освобождението до наши дни в рамките на цели четири поколения. Действието се развива в 1908 г., а домът на аристократите е изграден върху 2000 кв. м площ в павилион до столичната зала "Фестивална". Четири спални, кухня, баня и антре колкото киносалон е изпипал до последния буржоазен детайл сценографът Паоло Фаенци. Сериозен процент от мебелите са преотстъпени от антиквари, а приборите за хранене на фамилията идват от Италия.

Непосредствено до къщата се шири възстановка на Видинската капия, по която трамбоват гостите на града и до днес. В баталните сцени е използван автентичен реквизит от Балканската война, а броят на проектираните костюми надхвърля 120.

Като Фердинанд I ще видим Йосиф Сърчаджиев, а екранната му съпруга е Мария Каварджикова. Движеща сила на семейство Вълчеви е персонажът на Владо Карамазов. Пейзажа красят Луиза Григорова, Теодора Духовникова, Койна Русева и половинката на Евтим Милошев ­ Христина Апостолова.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !