Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Миски се хванаха за косите: Монте Карло Срещу Перник

отпечатай новината

11.02.2013 11:30 | Видян 1979 пъти

Миски се хванаха за косите: Монте Карло Срещу Перник

Не искам да влизам в пререкания и ни най-малко да опонирам на хора, които водят война със самите тях, но дамата леко мина границата относно изказванията по мой адрес и спечелената ми в "нощен клуб" титла в предаването "Горещо". Интересно беше и използването на думата "престиж" от нея, въпреки че според мен не е много наясно какво точно
означава тази дума!

Мила ми Миссис Мира Россия 2012 Петрова, има много по-важни и ценностни неща в живота отколкото вашите корони и предстоящи конкурси. Ако си насочите цялата енергия в нещо което ще ви донесе по-големи дивиденти в бъдещата кариера, наистина ще спечелите повече, а не само да парадирате колко корони имате.

Аз съм Ана Иванова от Варна, а от 8 години живея в Монте Карло. На 35 години съм и имам близначки на 9 годинки. През 2008 спечелих също приз за красота в България в 10-тото юбилейно издание на конкурса Мисис България.

Журираха 43 български медии, като самата надпревара се  състоя в Гранд Хотел София, а не в нощен клуб ....... но знаете ли Петрова, никога не съм парадирала с короната си както вас, защото човек с ясно съзнание, знае че това е нещо преходно. И също така заявявам, че наистина има по-красиви жени от мен, но и красотата е преходна - най-вече трябва да сме красиви от вътре. Знаейки правилата от националните конкурси, се налагаше  да представлявам България в Рига на интернационален конкурс и с гордост  казвам, че след 10 дневен конкурс с конкуренция от 5 континента,  успях да спечеля и донеса корона за България от Рига през 2009-та година, но пак казвам не в това е въпроса колко корони имаш и колко приза, а какъв си в действителност и как ще използваш силата на тези корони! Но явно вашата сила е само да обикаляте българските тв станциите и да говорите вие за тях, а не хората да дадат оценките си! Използвайки Гугъл, разбрах че сте се явили на Мисис България със силиконови импланти, поздравления, но не е по регламент. Също че сте Мrs.Русия, но защо забравяте да допълвате Свят, а и никъде не видях да сте  MRS .Москва, явно моят Гугъл не изписва това и че преди няколко дни сте си взела невероятната награда от чалга клуб в България и сега ще си говорим ли отново за Престиж!?

Ето още какво ми откри Гугъл - всъщност в изданието има текстове и за двете дами, като Инна Жиркова е отбелязана като носителка на приза "Мисис Русия", а нашенката - като победителка в "Мисис Русия Свят". Според омъжени дами, участвали в състезанието за красавици, всичко е било нагласено така, че българката да спечели. Конкурентките дори
недоволствали и от факта, че Антония не е никаква рускиня, а си е чиста българка. Тя е с двойно гражданство едва след като се омъжи за Бередин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !