Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Кобрата пребива Джеки Чан

отпечатай новината

14.02.2013 16:45 | Видян 3772 пъти

Кобрата пребива Джеки Чан

Едва ли някой е забравил суматохата, която настъпи в България през есента на 2011 г., когато у нас се изсипаха Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Чък Норис и останалите холивудски звезди за "Непобедимите 2", пише България днес.

Е, пригответе се за нова порция истерия, екшьн динозаврите пак ще правят у нас "Непобедимите". И този път отново ще има БГ участие...

Продължението на комерсиално успешната лента от 2010 г. и 2012 г. едва ли ще започне да се снима преди началото на есента. В момента Слай работи над сценария и усилено търси режисьор. Първия път отговорност пое самият той, втория път Саймън Уест седна на шефския стол.

Освен мегазвездите, които вече видяхме в родината ни, на есен с първолаците ще зърнем още няколко светила - Неуморимия Джеки Чан, злия гений Никълъс Кейдж и евентуално Уесли Снайпс. 

Последният ще цъфне тук само ако успее да се задържи няколко месеца извън затвора. Впрочем той и в момента е на топло за укриване на данъци, но скоро щели да го пускат. Долф Лундгрен, Тери Крюз и Ранди Коучър не ги обсъждаме - те са ясни. Особено Долф, който е абониран за нашата родина.

По вътрешна информация от българска страна отново ще има участие - във втората част - Любо Чука се появи по мрежест потник и напсува на "Изроди, ще ви изнасиля!" Слай и Стейтъм. Сега с най-голям шанс за малка роля е Кубрат Пулев-Кобрата . Освен че идеално се вписва сред тестостеронените холивудски здравеняци, половинката на Андреа е доста фотогеничен и известен покрай боксовите си победи. Срещу кого точно ще се изправи Пулев, засега още не е ясно, но нищо чудно да шамароса! Кейдж или Джеки Чан, които се очаква да са на противниковата страна, пише още България днес.

За жалост Стивън Сегал няма да дойде, или поне шансът това да се случи е минимален - кривокракият дългокоско си има неразбирателствата с продуцента Ави Лърнър. Иначе има още бая имена, които ги спрягат за "Непобедимите 3" - Мики Рурк, Клинт Истууд, Харисън Форд, Скалата, Шон Конъри, Дениъл Крейг, Джон Траволта, Лиъм Нийсън, Морган фриймън, Ал Пачино и Робърт де Ниро. Е*аси!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !