Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Тони Стораро изненадва с балада за Свети Валентин

отпечатай новината

14.02.2013 17:00 | Видян 1595 пъти

Тони Стораро изненадва с балада за Свети Валентин

В Деня на влюбените Тони Стораро изненадва многобройните си почитатели с чисто нов проект "Не те заменям". Звездата на Diapason Records залага на романтична балада.

Лиричното парче е по музика и аранжимент на гръцкия композитор Кирякос Пападопулос, а текстът е на Диян Георгиев.

Човека-глас не крие, че винаги е имал пристрастия към баладичните песни. "Макар в последно време да заложих на някои по-динамични проекти, на първо място в сърцето ми си остават по-бавните парчета, със сериозни и прочувствени текстове", сподели той. "Определено "Не те заменям" вече е един от фаворитите ми и със сигурност ще я изпълнявам на всяко мое участие", допълни още гласовитият шумналия.

Тони Стораро
особено много настоявал песента да бъде промотирана именно днес, на 14 февруари. "Това е една много лирична песен и не мисля, че има по-подходящ момент от днес, за да я представя на публиката. Надявам се да допадне на хората!", довери той. "С тази песен искам да пожелая на всички влюбени да бъдат щастливи още дълго време заедно и да не спират да се радват един на друг, а на тези, които още не са открили своята половинка, пожелавам скоро да срещнат голямата любов!", допълни още звездата на Diapason Records.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !