Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Любовник купи на Даниела Серданова апартамент за 1 милион

отпечатай новината

21.02.2013 17:30 | Видян 15198 пъти

Любовник купи на Даниела Серданова апартамент за 1 милион

Ослепителната манекенка Даниела Серданова, бивша половинка на футболната легенда Любо Пенев и на бизнесмена Георги Чопев, изглежда, мотивира и не дотам заможните мъже в живота си да ѝ осигуряват петзвезден комфорт, издава Уикенд.

Настоящият интимен другар на Даниела – социалният антрополог Харалан Александров, съвсем наскоро дари изгората си с апартамент в идеалния център на София, чиято цена според брокери надхвърля 1 милион лева.

Неотдавна 46-годишният преподавател от Нов български университет и Даниела Серданова се нанесоха в топ жилище, ситуирано срещу Народното събрание, досами хотел "Радисън", на опашката на Коня. Колеги на влюбения Харалан от академичната общност разкриха, че жилището е купено наскоро а не е придобито от социалния антрополог от наследство.

Пред приятели и колеги белокосият познавач на човешката душа спестява подробности колко му е струвало свиването на ново семейно гнездо с Даниела Серданова и откъде е намерил пари за ВИП апартамента, но споделил друга прелюбопитна новина – че двамата работят за свое дете.

Харалан Александров, чест гост в шоуто на Слави Трифонов и непримирим критик на премиера Бойко Борисов, се залюби с манекенката Даниела Серданова преди 3 години, малко след като прочутата блондинка се раздели с близкия до групировката СИК бизнесмен Георги Чопев. Антропологът забърса Даниела, докато ѝ четеше лекции в Нов български университет. Противно на очакванията, че Серданова, свикнала да споделя леглото само с милионери, бързо ще се насити на интелектуалните ласки на Александров, двамата все още са заедно и даже планират сватба и дете.

Социалният антрополог отглежда и сина на Даниела от връзката й с футболната легенда Любо Пенев, а според някои именно Харалан е уредил Любо-джуниър да учи с връзки в Италианския лицей в Горна баня.

Любо Пенев и Даниела Серданова живяха заедно повече от 10 години, а малко след като Чичовото се завърна от Испания, за да стане президент на ЦСКА, манекенката го заряза и се залюби с мастит хазартен бос. С него обаче изтрая по-малко от година, след което се завърна при първото си гадже – Георги Чопев. През 1988 г. Любо Пенев открадна Даниела именно от столичния баровец, който даже се беше заканил да счупи и двата крака на младата надежда на ЦСКА и българския футбол. Да, ама Чичовото замина за Валенсия с младата булка и шутовете му поразиха много противникови мрежи.

Любо Пенев, изглежда, напълно е преодолял мъката си по Серданова, тъй като всяка седмица се вижда с бившата си половинка и с новото ѝ гадже Харалан Александров, за да вземе сина си Любо-младши. Приятели на социалния антрополог разкриват, че Чичовото и Харалан от време на време сядат заедно на масата за по бутилка бира.

Единственият спор, и то задочен, който са водили Харалан и Любо Пенев, бил за развитието на малкия Любослав. Социалният антрополог се противопоставил яростно на желанието на биологичния му татко малкият да гони топката. Антропологът убедил Даниела Серданова, че е по-добре детето ѝ да се развива в друг, много по-аристократичен спорт – тениса. Така Любо-джуниър зарязал футболната топка и хванал тенис ракетата, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !