Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галена яхна чужд мъж

отпечатай новината

22.02.2013 12:45 | Видян 3574 пъти

Галена яхна чужд мъж

Луд купон с много алкохол и порно сцени спретна Галена на последното си участие. Певицата бе в приповдигнато настроение цяла вечер, като още в началото на изявата й мнозина заподозряха, че е пийнала за тонус, пише Уикенд.
 
Пайнерката изскочи на сцената ухилена до уши и замята поли още преди да е запяла. А когато пусна гласа си, реши, че й трябва партньор в танците. Тя тутакси си избра младеж от публиката и го изтегли от сепарето му, без да го пита дали е съгласен или не.
 
За късмет момчето се оказа кръшно и това се хареса на звездата от Смядово. "Oп, oп!“, викна Галена и скочи на лявото му бедро. После бясно затресе задните си части ту нагоре, ту надолу, от което публиката изпадна в екстаз. След края на парчето Галена смени позата. Без да забавя темпото, хитовата певица се замята, но този път пред лицето на сценичния си партньор. Не се притесни и да отърка гърди в тялото му. Като приключи с еротичния танц, Галена освободи кавалера си и захвърли токчетата си. Участието си тя продължи боса.
 
"Сигурно я заболяха краката от подскачането", предположиха фенове. Имаше обаче и друга версия – разхвърляла се е от превъзбуда.
 
Че е доста палава въпросната вечер, Галена доказа и като скочи от сцената връз една от сервитьорките. Изпълнителката измъкна подноса от ръцете на келнерката и прежадняла се нахвърли на подредените върху него шотове.
 
"Охаааа, взимам си веднага", кресна звездата на микрофона и без да чака отговор, гаврътна една чашка. Хората наоколо коментираха, че това едва ли й е първото пиене за вечерта, но тя не им бърна внимание.
 
След като изля в гърлото си и още един шот, хитовата певица реши да подели останалите с феновете си. В резултат настана меле – няколко младежи се сбутаха, за да се почерпят с алкохол на аванта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !