Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

6 милиона за дрога пръснал Стивън Тайлър

отпечатай новината

24.02.2013 09:05 | Видян 1707 пъти

6 милиона за дрога пръснал Стивън Тайлър

Вокалистът на прочутата американска рок група "Аеросмит" Стивън Тайлър призна, че през целия си живот е похарчил за наркотици цяло състояние - около 6 милиона долара, преди най-накрая да се избави от наркозависимостта, пише Всеки ден.

Той направи това шокиращо признание в австралийската версия на телевизионното предаване "60 минути". "Реалната сума е някъде около 5 или 6 милиона долара", каза Тейлър, който и преди е споделял, че е бил наркозависим, но никога не е посочвал конкретната цифра на похарчените от него пари. Музикантът също така признава, че кокаинът е провалил живота му, защото е довел до проблеми в брака и отнемането на децата му.

Тайлър се е отказал от наркотиците в края на 80-те години, но след това отново се е върнал към опасния порок. През 2003 той е диагностициран с хепатит С, а няколко години по-късно през 2009 музикантът се е лекувал от дрога в рехабилитационен център.

"Аеросмит" е създадена през 1970 в Бостън. В периода от 1975 до 2001 десетки техни парчета попадат в хит-парада Billboard Hot 100.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !