Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бг топ модел с роля в турски сериал

отпечатай новината

25.02.2013 11:00 | Видян 4165 пъти | Гласували 2

Бг топ модел с роля в турски сериал

Топ моделът Илиян Никълъс, който от тази година е студент по Актьорско майсторство, ще участва в обещаващ турски сериал. Ролята на модела е второстепенна, но е една от ключовите роли в сериала. Още с пристигането си на кастинга красавеца впечатлил екипа с визията си, а след това останали силно впечатлени и от таланта му.

Филмът се казва "Кървавата роза" и ще се снима в Турция и България. Моделът-актьор успял да пребори над 1000 кандидата от двете страни за ролята. В продукцията ще участва и една от хитовите турски актриси.

Припомняме, че Никълъс е печелил световния конкурс по красота "Best Child Model of the World" през 2009, през 2011 световна класация го постави в топ 50 за най-красивите модели в света, а от тази година е част от световна организация, обединяваща топ модели от цял свят, които се обединяват срещу зависимостите - алкохол, наркотици и др. През 2011 модела се опита да пробие на музикалната сцена, пускайки дебютната си песен, но опитът му беше неуспешен.

Името на модела е забърквано в не един или два скандала, след като дълго време го вкарваха в любовни афери с различни бизнесмени и футболисти, това лято гръмна нов скандал с папарашки снимки на модела, снимките са на плажа, а красавеца е по бански. Въпреки, че Илиян отрича да страда от анорексия, снимките говорят друго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !