Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Бебето на Мисис България остава без фамилия

отпечатай новината

25.02.2013 11:45 | Видян 5172 пъти

Бебето на Мисис България остава без фамилия

Бебето на Мисис България 2007  Мариана Маринова няма бащино и фамилно име. Блондинката роди наскоро второто си дете, което обаче не е от съпруга й. Двамата се разведоха малко преди Мариана да забременее от друг мъж.

Когато второто дете на красавицата дошло на бял свят, в болницата й обяснили, че по закон трябва да го запишат с фамилията на бившия й вече съпруг. Но той не е баща на детето, заради което Маринова била твърдо против. „Сега бебето ми е само с първо име - няма нито бащино, нито фамилия", оплака се Маринова пред ТВ7.

По закон трябвало да минат поне 600 дни от датата на развода, за да може детето да се запише с името на друг баща. Иначе се приемало, че е таткото е бившият съпруг.

„Приятелят ми признава детето, но въпреки това се налага да водим съдебни битки, за да го запишем с неговото име", обясни още Мариана. Подобни дела се точат средно по две години. Дотогава детето ще живее без фамилия. „Най-абсурдното е, че ако се бях омъжила за приятеля си дори и ден преди да се роди детето, нямаше да имам този проблем, законът щеше да го признае за татко. Сега обаче това е невъзможно", обясни блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !